Kjøp ditt nyttårsfyrverkeri på Grefsen stadion

Postet av Kjelsås Idrettslag den 27. Des 2020

Fyrverkeriutsalget er tilbake på Grefsen stadion. Kjøp nyttårsfyrverkeri lokalt til gunstige priser og støtt fotballgruppa i Kjelsås IL.  

Smittevernregler

  • Det er påbudt med munnbind i lokalet
  • Maks 4 kunder i lokalet samtidig 
  • Minimum 1 meters avstand
  • Unngå å ta med familiemedlemmer når du handler
  • Vask hender før du kommer og sprit hender når du går inn i lokalet
  • Betal gjerne med Vipps 71972 (det er også betalingsterminal)
  • Prøv å komme på en tid du tenker at det er færrest mulig folk! 

Vi ønsker alle et godt nytt år.



God jul og godt nytt år.

Postet av Kjelsås Idrettslag den 24. Des 2020

Når vi i Kjelsås idrettslag ser tilbake på 2020 er vi imponert over den fleksibilitet og innsatsen som dere medlemmer, trenere, ledere, frivillige og ansatte har gjort etter at samfunnet ble snudd på hodet i mars. Det har vært krevende og lite forutsigbart for alle. Alle har tatt forhåndsregler og funnet alternative måter å møtes på for å skape aktivitet og den sosiale møteplassen som idretten skal være.

Våre bekymringer for alle unge som ble fratatt sitt fritidstilbud eller har måttet redusere aktivitet har preget oss i 2020. Vi har hatt bekymringer rundt hvordan økonomien vår skulle utvikle seg og hvordan fremtiden blir.

Nå i desember ser vi at vi har FLERE medlemmer og aktive enn på samme tid i fjor. Det er vi så glade for. Økonomien ser bra ut takket være offentlige støtteordninger, bedrifter og samarbeidspartnere som har bidratt. Det viktigste av alt er at våre medlemmer holder ut slik at vi kan skape den aktiviteten vi alle ønsker oss når dette er over.

Vi jobber hver dag for å følge vår visjon om å gjøre Kjelsås/Grefsen til et enda bedre sted å bo. For å oppnå dette trenger vi involvering og engasjement fra våre medlemmer. Vi håper flest mulig vil engasjere seg i idrettsgruppenes årlige møter og årsmøtet i idrettslaget som blir annonsert på hjemmesidene i januar.

Selv under de rådende omstendigheter kan vi oppsummere at 2021 har vært et år med masse energi og aktivitet i klubben vår. Stor takk til alle som lojalt har stilt opp for smittevernet og vært sitt ansvar bevisst, samtidig som man har gjort det man kan for å skape aktivitet og tilbud innenfor et regelverk i stadig endring.

God jul og godt nytt år fra oss i Kjelsås IL til alle medlemmer, trenere, ledere, frivillige, samarbeidspartnere, foreldre, besteforeldre, tanter, onkler, ja, til alle dere engasjerte. 

Vi håper og tror at enda flere barn og unge får delta i idrettsaktiviteter, ha en god sosial arena og når sine mål i 2021 og at vi så fort som mulig kommer tilbake til normalen. Det er vårt nyttårsønske.



NORGESMESTER FRA KJELSÅS

Postet av Kjelsås Idrettslag den 14. Des 2020

NYBAKT NORGESMESTER FRA KJELSÅS⭐️⛷⭐️
Folkens, dette er stort...
Sander Steen Olsen
vant i dag NM i Slalåm på Ål. Etter å ha ligget på 3. plass etter første omgang leverte Kjelsås gutten som er født i 2001 en knallsterk 2. omgang og klatret helt til topps.
Vi gratulerer 🏆
Lagkamerat
Christian Søvik
lå også på en knallsterk 2. plass etter første omgang, men kjørte dessverre ut i 2 omgang.
Blir spennende å følge gutta videre.


Oslo kommune forlenger tiltakene for idretten, ny vurdering gjøres 7. januar.

Postet av Kjelsås Idrettslag den 10. Des 2020

På dagen pressekonferanse 10. desember kl. 15:00, ble det opplyst at kommune viderefører tiltakene fra 16. november og at ny vurdering gjøres 7. januar.


16. november – Oslo kommune

(Fra kommunens hjemmesider)

Forbud mot innendørs breddeidrett for ungdom mellom 13 og 19 år. Det innebærer at treninger i for eksempel fotball, turn, håndball, volleyball og friidrett må opphøre. Forbudet vil ikke gjelde barn i barneskolealder eller utendørsidretter. Forbudet vil heller ikke gjelde de som driver med toppidrett, men er under 20 år.

Alle innendørs arrangementer forbys. Alle virksomheter der det foregår kultur- og fritidsaktiviteter stenges. Kinoer, teatre, lekeland, treningssentre, idretts- og svømmehaller lukker dørene.

Breddeidretten for voksne og innendørs fritidsaktiviteter for voksne stanses.



BLI MED PÅ SKI MED KJELSÅS ALPINT!

Postet av Kjelsås Idrettslag den 7. Des 2020

Nå nærmer det seg sesong, og vi har åpnet påmelding til skiskole og de yngre gruppene. Alle kurs/trening skjer i Trollvann/Grefsenkleiva.


SKISKOLEN
Helt ferske alpinister kan prøve seg på skiskolen, påmelding og info finner du her


SKITRENING MED KJELSÅS ALPIN
Har du stått litt på ski før erfaring kan du gå rett inn i U8 eller U10 treningsgruppene 

  • U8 (2013/14) trener tir/tor 1700 - 1830
  • U10 (2011/12) trener tir & tor 1830 - 2000

Innmelding i idrettslagets treningsgrupper gjør du her.

Har du spørsmål eller trenger hjelp til å finne riktig kurs? Ta kontakt med på kasper@kjelsaas.no


Kjelsås Alpin på Facebook.



Gi juice til jul!

Postet av Kjelsås Idrettslag den 4. Des 2020

VI ER DESSVERRE UTSOLGT!



Eplejuice er godt! Eplejuice er sunt! Og ekstra hyggelig er det at den er både kortreist og egenprodusert. Dette er super julegave! 

Prisen er kr 265,- (3 liter bag-in-box). Holdbar til 27. september 2021.

Vi kan levere hjem til deg, fyll inn bestillingsskjema her.

Det er påbud om hjemmekontor i Oslo kommune, så klubbhuset er ikke bemannet daglig. Ønsker du å hente på Klubbhuset kan du skrive det når du bestiller, så avtaler vi. 

Du kan også bestille på epost til post@kjelsaas.no 


Barn og unge i Kjelsås idrettslag har plukket epler i mange lokale hager i høstferien.  Dette er gjort mulig med et godt samarbeid mellom Grefsenkollen, LifLaga og Kjelsås Idrettslag, med et mål om å skape et «realt løft» for barn og unge med en positiv aktivitet rundt høstferien.