Kjelsås IL Alpint - bli med oss!

"De triveligste folka i bakken"

Alpingruppa er i vekst, og er Oslos nest største alpinklubb med ca. 250 medlemmer. I tillegg driver vi skiskole og idrettsskole, som gjør at vår aktivitet omfatter ca 350 barn. Vår hjemmebakke er Oslo Skisenter (Trollvann/Grefsenkleiva). 

Kjelsås IL Alpint er en klubb der samhold og mestring står i fokus.

Et sterkt samhold er avgjørende for å skape et trygt og godt miljø der alle trives. Derfor er vårt mantra, "De triveligste folka i bakken", noe vi er opptatt av at alle i og rundt klubben skal etterleve.

Å være mestringsorientert betyr at vi er opptatt av utvikling og læring, ikke resultater eller å sammenligne seg med andre. Vi vet at barn og unge i mestringsorienterte miljøer opplever økt idrettsglede, innsatsvilje og tro på egne evner, samtidig som det bidrar til redusert prestasjonsangst, stress og frykt for å feile. Som et resultat av dette vet vi også at et mestringsorientert miljø bidrar til en bedre sportslig utvikling enn i en resultatfokusert kultur.

Under "Treningsgrupper" i toppmenyen kan du lese mer om vårt sportslige tilbud tilpasset alder og ferdigheter.

Kjelsås Idrettslag ble etablert i 1913. Vi skal kjennetegnes ved å være et idrettslag for alle med sterk lokaltilhørighet (nabolagsklubb) og gir et godt tilbud til barn, ungdom og voksne.

Nyheter

Les flere nyheter
Bli medlem

Arrangementer

man.
12. aug.

Bootcamp 2024, 12 - 16 august

 09:00

Bli med på Kjelsås Alpint Bootcamp 12-16 august! Avslutt ferien med…

Les mer