Freeski & Snowboard

VÅRT MÅL ER Å HA DET GØY OG BLI FLINKE PÅ SKI / BRETT.

Kjelsås Freeski & Snowboard er en gruppe i Kjelsås Alpin. Vi er en fin gjeng på ca. 30 utøvere. Gutter og jenter i alderen 9-16 år. Gruppen har fem trenere. Tre på ski og to på brett. For å være med på treningen med må du ha begynt å hoppe på små hopp og prøvd seg på rails eller bokser. Man behøver ikke være flink i parken, men du må være interessert og nysgjerrig på å lære nye triks. Har vi plass, ønsker vi alltid nye medlemmer velkommen. Alle må akseptere at informasjon om aktiviteter legges ut på sosiale medier

SKITRENING I VARINGSKOLLEN 

Varingskollen er en veldig bra bakke for oss. Den har meget gode forhold for vårt bruk. Sesongen er lang her. Utøverne tar toget opp dit. Turen tar ca. 20 minutter fra Grefsen / Kjelsås. Toget stopper omtrent i bakken. Kjøringen for foreldre er dermed meget enkelt. Det er alltid en «foreldrevakt»i bakken. Det er treninger mandager og onsdager kl. 18-20. Toget fra Grefsen 17.09. Fra Kjelsås stasjon 17.16 (nye tider fra 2022). Felles retur ca. 20.00. Hjemme til ca. 21.00. Togturen er et fint sted å bli godt kjent. Alle som skal være med på skitrening må ha hjelm og ryggplate. 

BARMARKSTRENING

Barmarkstreningen starter i august ved skolestart.  Deretter hver onsdag kl 18-19.30 fremmøte på Myrerjordet ved treningsapparatene. Denne treningen er bra for å bygge styrke som igjen er forebyggende for skader. Godt fottøy og klær etter forholdene. Når det blir surt vær på høsten trekker har våre utøvere muligheten til å trene inne i Kjelsås Stadionhall sammen med aldersbestemte klasser i Kjelsås alpin.TRAMPOLINE TRENING 
For å trene på saltoer, volter og nye triks trener vi på trampoline i Heminghallen. Varighet 2 timer. Dette starter i august og fortsetter ut november. Utstyr: Innetøy gymsal. 


FORSIKRING og sikkerhet
  Alle som deltar på treningene våre må være medlemmer av Kjelsås idrettslag. Da er du dekket av den kollektive klubb-forsikringen frem til det året du fyller 13. Etter dette må du skaffe deg en skilisens hos Skiforbundet eller snowboardforundet. Skilisensen fungerer som en god forsikring i tilfelle idrettsskade. For deg som har hatt skilisens før vil betalingsinfo og lisensbevis ligge klart til betaling på din bruker på 
www.minidrett.no. For dere som ikke har hatt skilisens før må dere ta kontakt med Kjelsås Idrettslag å si i fra at dere ønsker skilisens. Klubben sørger for at betalingsinformasjon blir sendt deg på e-post. Du går så inn på www.minidrett.no og betaler skilisensen der. 

Freeski er definert som er risikoidrett og du må derfor sørge for å skaffe deg en såkalt utvidet årslisens for at du skal være tilstrekkelig dekket. 

På ski / brett trening er det påbudt med hjelm og ryggplate.

For flere detaljer se her

SAMLINGER
 Denne sesongen legger vi opp til 1 samling. Denne er sammen med Kjelsås Alpin på ÅL. På Ål er det supre forhold for oss. Dato for samling på Norefjell helgen 14. – 15. januar .

ØKONOMI
 Treningsavgift barmark inkludert Heminghallen ca. kr. 2.300
 Treningsavgift ski ca. 30 ganger ca. kr. 2.400
 Sesongkort Varingskollen ca. kr 3.200. Noe dyrere etter fylte 16 år.

Sammenlignet med alpin klubber og andre Freeskiklubber ligger vi i nedre sjikt kostnadsmessig.

Krever medlemskap i klubben, medlemskontingent kommer i tillegg.

KONTAKTPERSONER

 

Jenny Clarhall
Jenny.clarhall@gmail.com
924 34 181


Treningsavgifter

 

2022/2023 sesongen

HØST
Treningsavgift barmark inkludert Heminghallen ca. kr. 2.300


VINTER
Treningsavgift ski ca. 30 ganger ca. kr. 2.400 

Sesongkort Varingskollen ca. kr 3.200. Noe dyrere etter fylte 16 år.

Sammenlignet med alpin klubber og andre Freeskiklubber ligger vi i nedre sjikt kostnadsmessig.

Krever medlemskap i klubben, medlemskontingent kommer i tillegg.

Bli medlem