Freeski & Snowboard

VÅRT MÅL ER Å HA DET GØY OG BLI FLINKE PÅ SKI / BRETT.

Kjelsås Freeski & Snowboard er en gruppe i Kjelsås Alpin. Vi er en fin gjeng på ca. 25 utøvere. Gutter og jenter i alderen 9-16 år. Gruppen har seks trenere. Fire på ski og to på brett. For å være med på treningen med må du ha begynt å hoppe på små hopp og prøvd seg på rails eller bokser. Man behøver ikke være flink i parken, men du må være interessert og nysgjerrig på å lære nye triks. Har vi plass, ønsker vi alltid nye medlemmer velkommen. Alle må akseptere at informasjon om aktiviteter legges ut på sosiale medier. 

SKITRENING I VARINGSKOLLEN 

Varingskollen er en veldig bra bakke for oss. Den har meget bra forhold for vårt bruk. Sesongen er lang her. Utøverne tar toget opp dit. Turen tar ca. 20 minutter fra Grefsen / Kjelsås. Toget stopper omtrent i bakken. Kjøringen for foreldre er dermed meget enkelt. Det er treninger mandager og onsdager kl. 18-20. Toget fra Grefsen 16.50. Fra Kjelsås stasjon 16.55. Felles retur ca. 20.00. Hjemme til ca. 21.00. Togturen er et fint sted å bli godt kjent. Alle som skal være med på skitrening må ha hjelm og ryggplate. 

 BARMARKSTRENING

Barmarkstreningen starter i august ved skolestart.  Deretter hver onsdag kl 18-19.30 fra Oset v/ Maridalsvannet; krysset Midtoddveien / Myrerveien. Denne treningen er bra for å bygge styrke som igjen er forebyggende for skader. Godt fottøy og klær etter forholdene. Når det blir surt vær på høsten trekker vi inn i Kjelsås Stadionhall og har treninger der. TRAMPOLINE TRENING 
 For å trene på saltoer, volter og nye triks trener vi på trampoline i Heminghallen. Varighet 2 timer. Dette starter i august og fortsetter ut november. Utstyr: Innetøy gymsal. 


FORSIKRING og sikkerhet
 Alle som deltar på treningene våre må være medlemmer av Kjelsås idrettslag. Da er du dekket av den kollektive klubb-forsikringen frem til det året du fyller 13. Etter dette må du skaffe deg en skilisens hos Skiforbundet eller snowboardforundet. Skilisensen fungerer som en god forsikring i tilfelle idrettsskade. For deg som har hatt skilisens før vil betalingsinfo og lisensbevis ligge klart til betaling på din bruker på www.minidrett.no. For dere som ikke har hatt skilisens før må dere ta kontakt med Kjelsås Idrettslag å si i fra at dere ønsker skilisens. Klubben sørger for at betalingsinformasjon blir sendt deg på e-post. Du går så inn på www.minidrett.no og betaler skilisensen der. 

Freeski er definert som er risikoidrett og du må derfor sørge for å skaffe deg en såkalt utvidet årslisens for at du skal være tilstrekkelig dekket. 

På ski / brett trening er det påbudt med hjelm og ryggplate.

For flere detaljer se her

SAMLINGER
Denne sesongen legger vi opp til to samlinger. Disse er sammen med Kjelsås Alpin på ÅL. På Al er det supre forhold for oss. Datoene for samlingene er5.-6. desember og 12.-14. mars. Samlingene er selvsagt frivillig å delta på.

ØKONOMI
Treningsavgift barmark inkludert Heminghallen ca. kr. 2.500
Treningsavgift ski ca. 30 ganger ca. kr. 2.500
 Sesongkort Varingskollen ca. kr 2.500. Noe dyrere etter fylte 16 år.

Sammenlignet med alpin klubber og andre Freeskiklubber ligger vi i nedre sjikt kostnadsmessig.

Krever medlemskap i klubben, medlemskontingent kommer i tillegg.

KONTAKTPERSONER

 

Jenny Clarhall
Jenny.clarhall@gmail.com
924 34 181

Vegard Petzold
vpetzold@online.no

Bror Falck-Paulsen
bror@addmore.no
92010950

Treningsavgifter

 

2020/2021 sesongen

HØST
Treningsavgift barmark inkludert Heminghallen ca. kr. 2.700


VINTER
Treningsavgift ski ca. 30 ganger ca. kr. 2.800 

Sesongkort Varingskollen ca. kr 2.500. Noe dyrere etter fylte 16 år.

Sammenlignet med alpin klubber og andre Freeskiklubber ligger vi i nedre sjikt kostnadsmessig.

Krever medlemskap i klubben, medlemskontingent kommer i tillegg.

Bli medlem
Levert av IdrettenOnline