Lyst på en Kjelsåslue?

Postet av Kjelsås Idrettslag den 8. Des 2023

Vi har flotte myke og kløfrie Kjelsåsluer til salgs. 

God i kulda og en fin julegave. 

Lua koster 150 kroner.

Salget er selvbetjent og det er kun betaling med Vipps til nummer 51 69 79. Det ligger luer på klubbhuset på Grefsen stadion, så det er bare å komme innom der.

Overskuddet på salg av luene går til å hjelpe barn og unge som lever i lavinntektsfamilier med medlemskap og treningsavgifter i klubben. Ønsker du å betale mer kan du gjøre det, hele overskuddet går uavkortet til dette formålet.




Kjelsåslua

Postet av Kjelsås Idrettslag den 8. Des 2023

Vi har flotte myke og kløfrie Kjelsåsluer til salgs. , god i kulda og en fin julegave. 

Lua koster 150 kroner.

Salget er selvbetjent og det er kun betaling med Vipps til nummer
51 69 79. Det ligger luer på klubbhuset på Grefsen stadion, så det er bare å komme innom der.

Overskuddet på salg av luene går til å hjelpe barn og unge som lever i lavinntektsfamilier med medlemskap og treningsavgifter i klubben. Ønsker du å betale mer kan du gjøre det, hele overskuddet går uavkortet til dette formålet.




Årlige møte for Kjelsås IL - Paraidrett

Postet av Kjelsås Idrettslag den 20. Nov 2023

Mandag 18. des. kl. 17:30 - 18:00
Klubbhuset ved Grefsen stadion
Neptunveien 8-12, Oslo


Medlemmer av Paraidrett inviteres til årlig møte for å foreslå medlemmer og verv til gruppestyret, fastsette treningsavgifter, og gå gjennom årsrapporten og regnskap for 2023 og for 2024 budsjettet. Etter møtet blir det middag og vinteravslutning for medlemmer av Paraidrett som er 15 år og eldre, med påmelding innen 15.12 i Spond eller på mail ipu@kjelsaas.no.

 

Vennlig hilsen


April Stilley
Paraidrett i Kjelsås IL 



GJENGLEMT TØY PÅ GREFSEN STADION

Postet av Kjelsås Idrettslag den 25. Okt 2023

Nå går vi snart inn i en vintersesong og vi opp rydder på stadion. Det er to fulle kasser med gjenglemt tøy, sko og annet fra fotballbanen og Stadionhallen. Vi ber om at alle medlemmer kommer og sjekker om de har tøy i kassene på Grefsen stadion.

Alt tøy som ikke er hentet innen 31. oktober vil bil lagt i klesinnsamlingbokser eller avhendet. 

Hilsen

Kjelsås IL




Nå nærmer det seg at vi kan ønske velkommen til Jentefotballfestivalen!

Postet av Kjelsås Idrettslag den 14. Sep 2023

Søndag 17. september kl. 10.00 braker det løs på Grefsen Stadion. Jentefotballfestivalen er et arrangement for alle store og små fotballjenter i klubben. Det forventes at over 200 fotballjenter vil delta og mange frivillige vil legge til rette for at arrangementet blir givende for fotballjenter i alle aldre. Med på laget har vi fått med oss toppfotballspillerne til Lyn som skal bidra med «faglig kompetanse» og motiverende tilstedeværelse. Kan du score straffe på en topp seniorkeeper? Klarer du å ta luka på en landslagsspiller?

«Formålet med dette arrangementet, i tillegg til å ha det hyggelig sammen, er å synliggjøre at vi har et sterkt jentefotballmiljø i Kjelsås. Vi ønsker å vise de minste jentene at vi har noen ivrige forbilder i egen klubb og bidra til at jentene finner motivasjon i å fortsette fotballkarrieren lenge. Kanskje jentene også lærer noen nye triks?» sier Ola Stenersen, som er Fair Play ansvarlig i Kjelsås Fotball og som har tatt på seg rollen som arrangør av Kjelsås Frysjaparken Jentefotballfestivalen.

Arrangementet starter kl. 10.00 på søndag hvor alle vil få utdelt ball og t-skjorte. Videre blir fotballjentene delt inn i grupper på kryss og tvers av årgang – som skal gjennom artige øvelser, leker og konkurranser. Det hele avsluttes med grilling av burgere, utdeling av «merch» og premier og gruppebilde med 200 fornøyde fotballjenter.

Kommer DU på Jentefotballfestivalen på søndag?

 

Takk til samarbeidspartnere:
Frysjaparken
OBOS
Lyn