BootCamp 2020 10-14 august

Postet av Kjelsås IL - Alpint den 8. Jul 2020

Kjelsås Alpint Bootcamp blir større og kulere enn noen gang! Avslutt ferien med en actionfylt uke for store og små! Nå er bootcampen også åpen for alle!

Trollvann er fortsatt vår hovedbase for store og små 🐻 med allsidige og varierte aktiviteter hele dagen. I tillegg skal de eldste barna (2010 og eldre) bruke litt tid på SNØ (skihallen) i første halvdel av campen. Det blir 4 dager på ski for U16, 3 for U14 og 2 for U12 ⛷ De tre siste dagene er alle samlet på Trollvann for felles barmarkstrening👌

Det blir høyt aktivitetsnivå, hinderløyper, rebusløp mm.

- Oppmøte mellom kl.9:00 og 9:30 alle dager. Henting 15.30 - 16:00

- Basecamp blir ved Trollvannstua i bunn av alpinbakken.

- Campen er åpen for alle som vil. Man trenger ikke være medlem i alpingruppa for å delta, så bare å ta med venner og bekjente. Men hvis man er 09 eller eldre bør man kunne kunne stå på ski, da vi skal på SNØ et par dager. (Heiskort er IKKE inkludert i prisen og kommer i tillegg).

- Påmelding før 1 Juli lønner seg. Etter dette koster det kr 250,- mer å melde seg på. Endelig frist er 15.07. 

- Informasjon om hva man evt trenger å ha med og annet kommer til alle påmeldte på e-post i god tid før arrangement start.

- Hvis noen har spørmål vennligst ta kontakt med Kasper på kasper@kjelsaas.no

Velkommen :-)

- Merk: Campen går mandag 10 - fredag 14. august, men U16 og U14 tjuvstarter allerede lørdag 8 august med skitrening på SNØ ❄️

Påmelding og priser se her.

Er familien rammet av situasjonen vi er i og trenger støtte til at barna skal kunne være med på aktiviteter i sommer, så kan vi hjelpe. Vi har fått midler av Oslo kommune, les mer her.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.