God jul og godt nytt år.

Postet av Kjelsås Idrettslag den 24. Des 2020

Når vi i Kjelsås idrettslag ser tilbake på 2020 er vi imponert over den fleksibilitet og innsatsen som dere medlemmer, trenere, ledere, frivillige og ansatte har gjort etter at samfunnet ble snudd på hodet i mars. Det har vært krevende og lite forutsigbart for alle. Alle har tatt forhåndsregler og funnet alternative måter å møtes på for å skape aktivitet og den sosiale møteplassen som idretten skal være.

Våre bekymringer for alle unge som ble fratatt sitt fritidstilbud eller har måttet redusere aktivitet har preget oss i 2020. Vi har hatt bekymringer rundt hvordan økonomien vår skulle utvikle seg og hvordan fremtiden blir.

Nå i desember ser vi at vi har FLERE medlemmer og aktive enn på samme tid i fjor. Det er vi så glade for. Økonomien ser bra ut takket være offentlige støtteordninger, bedrifter og samarbeidspartnere som har bidratt. Det viktigste av alt er at våre medlemmer holder ut slik at vi kan skape den aktiviteten vi alle ønsker oss når dette er over.

Vi jobber hver dag for å følge vår visjon om å gjøre Kjelsås/Grefsen til et enda bedre sted å bo. For å oppnå dette trenger vi involvering og engasjement fra våre medlemmer. Vi håper flest mulig vil engasjere seg i idrettsgruppenes årlige møter og årsmøtet i idrettslaget som blir annonsert på hjemmesidene i januar.

Selv under de rådende omstendigheter kan vi oppsummere at 2021 har vært et år med masse energi og aktivitet i klubben vår. Stor takk til alle som lojalt har stilt opp for smittevernet og vært sitt ansvar bevisst, samtidig som man har gjort det man kan for å skape aktivitet og tilbud innenfor et regelverk i stadig endring.

God jul og godt nytt år fra oss i Kjelsås IL til alle medlemmer, trenere, ledere, frivillige, samarbeidspartnere, foreldre, besteforeldre, tanter, onkler, ja, til alle dere engasjerte. 

Vi håper og tror at enda flere barn og unge får delta i idrettsaktiviteter, ha en god sosial arena og når sine mål i 2021 og at vi så fort som mulig kommer tilbake til normalen. Det er vårt nyttårsønske.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.