Stopp i all innendørs idrett.

Postet av Kjelsås Idrettslag den 6. Jan 2021

Byrådet innførte 10. november en sosial nedstenging av Oslo, og forlenger nå nedstengingen fram til 21. januar, med noen presiseringer og innstramminger.

Byrådet i Oslo kommunes har besluttet dette i dag 6. januar. All innendørs idrett er stengt de neste to ukene, til 21 januar. Forbudet gjelder allerede for ungdom og voksne.

 Link til pressemelding Fra Oslo kommune, klikk her.

Fra kommunens hjemmeside

– Nå stenger vi all idrett innendørs de neste to ukene. Vi har holdt tilbud for barn åpent så lenge vi kan, og vi vil åpne det så raskt vi kan. Vi vet at idrett og fritidsaktiviteter er veldig viktig for mange barn, og forstår at dette er vanskelig, både for barna og for de ildsjelene som står på for å gi barn og unge et godt tilbud, sier byråd for kultur, idrett og frivillighet Omar Samy Gamal (SV).

Byråden understreker at også idrettsarrangementer utendørs nå bør utsettes:

– Vi har fått en del henvendelser om det vil være mulig å avholde utendørs idrettsarrangementer de neste ukene, blant annet skirenn. Vi fraråder at det holdes utendørs arrangementer de neste ukene, selv om det ikke er forbudt, sier byråd Omar Samy Gamal.

Med bakgrunn i at det frarådes på det sterkeste å arrangere utendørs idrettsarrangement, har Bymiljøetaten stengt alle kommunens anlegg for konkurranser.

  • Breddeidrett og innendørs fritidsaktiviteter for barn, voksne og ungdom er stengt.
  • Alle innendørs arrangementer er forbudt.
  • Utendørs kan det gjennomføres arrangementer med maksimalt 200 personer. Oslo kommune støtter den nasjonale anbefalingen om å utsette alle arrangementer.

Byrådet vil vurdere tiltakene på nytt før 21. januar.


Fra de nasjonale tiltakene som gjelder fra og med 4. januar.

Utendørs aktiviteter kan gjennomføres dersom det er mulig å holde god avstand. (Minimum en meter for alle, hele tiden - også til og fra aktivitet/trening.)

 Link til regjeringen nasjonale tiltak, klikk her.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.