Nå nærmer det seg at vi kan ønske velkommen til Jentefotballfestivalen!

Postet av Kjelsås Idrettslag den 14. Sep 2023

Søndag 17. september kl. 10.00 braker det løs på Grefsen Stadion. Jentefotballfestivalen er et arrangement for alle store og små fotballjenter i klubben. Det forventes at over 200 fotballjenter vil delta og mange frivillige vil legge til rette for at arrangementet blir givende for fotballjenter i alle aldre. Med på laget har vi fått med oss toppfotballspillerne til Lyn som skal bidra med «faglig kompetanse» og motiverende tilstedeværelse. Kan du score straffe på en topp seniorkeeper? Klarer du å ta luka på en landslagsspiller?

«Formålet med dette arrangementet, i tillegg til å ha det hyggelig sammen, er å synliggjøre at vi har et sterkt jentefotballmiljø i Kjelsås. Vi ønsker å vise de minste jentene at vi har noen ivrige forbilder i egen klubb og bidra til at jentene finner motivasjon i å fortsette fotballkarrieren lenge. Kanskje jentene også lærer noen nye triks?» sier Ola Stenersen, som er Fair Play ansvarlig i Kjelsås Fotball og som har tatt på seg rollen som arrangør av Kjelsås Frysjaparken Jentefotballfestivalen.

Arrangementet starter kl. 10.00 på søndag hvor alle vil få utdelt ball og t-skjorte. Videre blir fotballjentene delt inn i grupper på kryss og tvers av årgang – som skal gjennom artige øvelser, leker og konkurranser. Det hele avsluttes med grilling av burgere, utdeling av «merch» og premier og gruppebilde med 200 fornøyde fotballjenter.

Kommer DU på Jentefotballfestivalen på søndag?

 

Takk til samarbeidspartnere:
Frysjaparken
OBOS
Lyn


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.